top of page
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Schermafbeelding 2023-03-24 om 22.37.40.png

Over ons

We zouden kunnen zeggen dat de dames van Amendus Amandus nooit stil zitten. Samen hebben we al veel Nederlandse uithoeken aangedaan. Borrelend genieten wij van nationale bekendheid, maar ook dicht bij huis zijn wij altijd te paaien voor een interessante borrel of (sport)activiteit en belanden er regelmatig verhalen in onze spreekwoordelijke doofpot!
 

Naast ons frequente nachtbraken wordt waar nodig is uiteraard ook het één en ander gestudeerd en laten wij het dan ook intellectueel niet afweten. We zijn trots op alle managers tot personeelswetenschappers, psychologen tot organisatorische heldinnen, journalisten tot bedrijfswetenschappers, juristen tot financiële specialisten en Europese monetaire en fiscale integratie experts in huis te hebben. Voor (onderling) advies op maat schrikken wij dan ook zeker niet af!
 

Zelfs als je denkt dat die 24 uur in een dag door een studie en een lidmaatschap bij het allergaafste damesdispuut snel vol zijn, heb je het mis. Veel meiden vinden nog ruimte om naast hun studie, borrels, 21-diners, activiteiten, tripjes en vakanties die wij samen ondernemen, zich in te zetten in verschillende commissies, besturen en andere functies. Ontplooien wordt binnen AA naar een geheel nieuw level gebracht!
 

Over ontplooiing gesproken, sinds 2011 tot 2018 organiseerden wij samen met damesdisputen Sorriso en Dionysos het succesvolle Full Moon Festival in hartje Tilburg. Vanaf 2020 maakt Full Moon plaats voor Bodemdrift: een nieuw, studentikoos, zomers feestje! Voor meer informatie klik je hier.


Ben je na het lezen van deze korte introductie nog altijd geboeid door ons dispuut, neem dan vooral nog even een kijkje op de rest van onze site.

 


 

bottom of page