top of page

Pr1mAA borrel

Vorige week borrelden we voor het gesloten tijd feest met onze vriendjes van pr1mus. De borrel vond plaats in de tuin van het AA-huis waar de nieuwe buren, Wessel en Dessel, ook even een kijkje kwamen nemen. Dessel de hond vermaakte zich wel met de overvloed van aandacht die hij kreeg, en de hoeveelheid chipjes dat steeds op de grond viel. Wessel voelde zich ook weer helemaal student en kreeg al snel handigheid in de verschillende drankspelletjes die werden gespeeld. Deze spelletjes varieerden van piccolo, dat steeds meer kinky werd, tot het fanatiek driemannen. Wat het borrelcadeau betreft: primus kan hun huis wat extra versieren met de AA-vlaggetjes die de allermooiste foto’s van AA’tjes bevatten. Ook wij ontvingen een pronkstuk voor in het huis, namelijk een mooie collage.

Na de borrel was het tijd om naar Plato te gaan, want het Freshman Fest was aan de gang in een Amerikaans thema. Hier zou het feest voor de nieuwe eerstejaars van Plato doorgaan na de Centurion die ze daarvoor hadden. Blauwe ballonnen vulden de zaal, want AA kwam binnen! We dronken biertjes en maakten kennis met de nieuwe sjaars en feestten verder met primus. Kortom, een geslaagde avond!

Daar stonden we weer bij Plato, maar dit keer onder het schuim. Het was een raar beeld dat de rest van Plato zag voor tien minuten: gestresste, bukkende AA’tjes, bijna kopje onder en maaiend met hun armen in het schuim. Zoekend naar de AA Plato pas! Gelukkig was de pas snel gevonden door onze Marissa, met veel gejuich nagevolgd, en konden we weer bier halen. Af en toe werd ons plekje verstoord door de schuimmachine die aanging, waardoor het tot aan de schouders met schuim kwamen te staan, maar dit was na een aantal biertjes stiekem toch wel leuk. De avond volgde met veel schuimgevechten, zoeken naar telefoons, dansen, biertjes en kennismaken met sjaars.

Comentários


bottom of page