top of page

Kerstborrel BraqueDinsdagavond 3 december borrelden we met Braque, georganiseerd door onze eigen KandidAAtjes. Het thema van de avond was ‘foute kersttruien’, wat perfect was aangezien iedereen van kerst houdt (soort van dan, en voor de mensen die er niet van hielden was er gelukkig voldoende bier, glühwein en gezelligheid). De mannen van Braque kwamen in groten getale opdagen, en wat het leukste was: ze kwamen allemaal gekleed in een foute, lichtgevende kersttrui. Dat ze zo enthousiast meededen met de dresscode zette alvast de toon van de avond…


Deze avond stond een activiteit op de planning, namelijk: minigames. Tijdens deze minigames streden de Braque-mannen en AA-vrouwen in gemixte groepjes tegen elkaar. De minigames bestonden uit Who’s the Santa, zoenenraces, Jenga inclusief opdrachten, en limbodansen met een gigantische zuurstok. Zo leuk als iedereen het thema had omarmt, ging iedereen ook de strijd aan met elkaar. Vooral bij het limbodansen werd iedereen fanatiek en moedigden ze elkaar aan.


Nadat de activiteit ten einde was, werd er nog even goed gefeest op het Braque huis. Eenmaal bij de Boekanier was het tijd om nog een dansje te wagen en een aantal dames én heren hebben zelfs een kleine show gegeven met behulp van de beruchte paal.

Het was in ieder geval een geslaagde interne borrel en we kunnen niet wachten tot de volgende borrel.

bottom of page