top of page

Borrel PEB


Op woensdag 13 november hadden we het grote genoegen te mogen borrelen met de heren van PEB. De heren waren in grote getale aanwezig met hun nieuwe lichting van 8! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.


Lise en Beau konden niet wachten tot de borrel en hadden al de nodige drankjes op de Gasthuisring benuttigd. De meegebrachte fles Bacardi was na de indrinksessie van deze twee dames almost empty, B’VO! De resterende drank werd nog goed door Lise benut om dit als BVO’tje mee te nemen (baco voor onderweg).


Eenmaal op het dispuutshuis aangekomen zat de sfeer er na de nodige adtjes en spelletjes al snel in. Na welgeteld 20 minuten werd de muziek deels overgenomen door de sjAArs (go dj Jazz!) en stonden mensen al te dansen, wat ervoor zorgde dat het alleen maar gezelliger werd.


Toen er behoefte was aan een nieuwe omgeving, vertrokken we richting de stad waar we in de Polly nog even onze beste dansmoves hebben laten zien. Uiteindelijk eindigden de strijders van AA nog in de Tropical, om zo een leuke avond mooi af te sluiten. Het was een erg escalerende, maar vruchtbare avond. Er is geregeld, gezopen en gedanst. De drie elementen die altijd zorgen voor een onvergetelijke nacht zoals deze.
Comments


bottom of page