top of page

AAll around the world

Dit semester zijn er 4 AA'tjes verdeeld over de wereldbol.


Mandy:

Op dit moment studeer ik in het zonnige Taipei (Taiwan) aan Soochow University. Ik ben al iets langer dan een maand aan het reizen en mis de meiden van AA ontzettend. Wel heb ik het hier ontzettend naar mijn zin en heb ik veel nieuwe vrienden gemaakt. De colleges zijn net begonnen en daarvoor heb ik door Singapore en Taiwan gereisd. Volgende maand staan er nog twee tripjes op de planning: Japan en Zuid Korea. Ook komen er een aantal AAtjes deze kant op in januari en gaan we samen de Filippijnen onveilig maken!!


Benieuwd naar wat ik hier allemaal uitspook? Via deze link kun je mijn reis volgen: https://www.polarsteps.com/MandyFasel/1859996-exchange-taiwan?s=4bc591c9-c134-4deb-ad63-89cfacc03a09Aileen:

Op dit moment studeer ik aan de grootste universiteit van de VS: University of Central Florida. Want ja, everything is bigger in the USA. De campus is echt mega, maar wel super mooi en modern. Het weer is top, alle andere Exchange studenten zijn heel leuk en er is altijd genoeg te doen. Door de week wordt er veel uitgegaan en gechilld met alle internationals en in de weekenden probeer ik op tripjes te gaan. En niet te vergeten: de Knights aanmoedigen bij de American Football wedstrijden. Go Knights, Charge On!
Annefleur:

Hee! Kleine update vanuit het zonnige Madrid 😍. Mijn introductieweek zit erop en de uni is nu 2 weken bezig hier in mn nieuwe stadje. Ik moest in het begin wel even wennen en ik mis(te) jullie!! Nu we een paar weken verder zijn is dat gevoel helemaal weg en heb ik het zo naar mn zin. Ik heb een groepje van ongeveer 20 vrienden uit alle landen van de wereld waar we tot nu toe bijna elke dag mee zijn gaan stappen en tripjes mee gaan maken. Dit weekend ben ik bijvoorbeeld in Bilbao geweest met heel de groep! We zijn naar het strand gegaan, hebben lekker gegeten en natuurlijk geborreld en gestapt. Nu ik deze update type zit ik in de bus terug en heb ik me nog nooit zo moe maar goed tegerlijkertijd gevoeld haha. De mensen die ik heb leren kennen zijn leuk en gek dus mijn gekke kant komt hier eens even goed naar boven en we maken de gekste dingen mee door ‘if I were you’ te spelen (recent voorbeeldje: bij het Red Bull cliff diving event hebben we door de microfoon een speech gegeven). De uni is wel heel anders dan in Tilburg, de klassen zijn erg klein en aanwezigheid is verplicht. Dat is wel wennen maar ook wel leuk. Hierdoor zie je je vrienden echt iedere dag. De stad Madrid is geweldig en mn kamer is fijn en midden in het centrum. Kortom, ik heb het heel erg naar mn zin!! Lieve kusjes voor jullie, Fleur

Comments


bottom of page